Anton CORBIJN  in Cultuurcentrum Knokke-Heist

Knokke-Heist stunt met wereldpremière van fotograaf Anton CORBIJN. De jaarlijkse fototentoonstelling gaat door in Cultuurcentrum Knokke-Heist en kan bezocht worden tot zondag 18 april 2021. Voor het eerst in meer dan tien jaar komt Anton Corbijn, internationaal geroemd fotograaf en regisseur, opnieuw met een solotentoonstelling naar België.

Anton Corbijn, geboren als Anton Johannes Gerrit Corbijn van Willenswaard, is een Nederlands fotograaf, grafisch ontwerper en speelfilmregisseur. Als fotograaf werd hij bekend door zijn foto's van vooral rockmusici en andere artiesten. 

200 unieke foto’s door Anton Corbijn

De expositie MOØDe van de Nederlandse fotograaf en filmregisseur Anton Corbijn toont bijna 200 werken waarin hij de overlapping opzoekt tussen fotografie en de modewereld. De beelden zijn nooit eerder getoond. Anton Corbijn is niet de eerste de beste: de wereldberoemde fotograaf en filmmaker heeft een rijk palmares en werkte samen met de grootsten op aarde. Hij is vriend aan huis bij U2 en Bono, maakte videoclips voor Coldplay en maakte zelfs foto’s voor platenhoezen van The Rolling Stones.

De fotograaf exposeert met MOØDe nog tot april in Scharpoord in Knokke-Heist. Je vindt er beelden van wereldbekende koppen als Clint Eastwood en Sean Penn. Het gemeentebestuur pakt zo uit met een stunt. Meer info bij Annie Vandenbussche (Gemeentebelangen), schepen van Cultuur. 

Tickets te bestellen via Knokke Shop website, klik hier.

Terug naar Nieuws