Cuines,33

Frederik Boussy: De chef van Cuines,33 in de Smedenstraat leerde de knepen van het vak in Comerç 24 in Barcelona. Die inspireerde ook mee de zaak die hij in 2011 opende met zijn zus Fleur (ex-Sel Gris) en haar partner Edwin Menue.

Gastronomische tapas, een modern interieur van Lieven Musschoot, een ontspannen sfeer:

dit alles zette Cuines,33 meteen op de kaart. De eerste Michelinster volgde minder dan een jaar later. 

Het aangename interieur vertaalt perfect de drang naar perfectie, passie en gastvrijheid van het duo achter Cuines,33 Fleur Boussy en Edwin Menue : Na een stage bij onder meer Oud Sluis start hij, samen met zijn vrouw Fleur Boussy en schoonbroer Frederik, Cuines,33 een uniek restaurant in Knokke. De drive, exquise smaak en passie werden nog geen jaar later beloond met een eerste Michelinster. 

Edwin Menue’s eigentijdse seizoenskeuken munt uit in wereldse flair en unieke smaakcombinatie

Maak ook kennis met het zusterrestaurant Brasa, een grillhouse- steakrestaurant. 

https://www.cuines33.be/nl/