“Knokke-Zoute en Knokke-Heist waar het goed leven is!” Leopold Graaf Lippens, burgemeester van de kustgemeente Knokke-Heist

In Knokke-Zoute en Knokke-Heist is het nog steeds genieten van het goede beleven, zowel voor tweedeverblijvers als voor dagjestoeristen die modebewust zijn, houden van culinaire gastronomie, cultuur en intens genieten van wandelingen aan zee.

De kust heeft talrijke activiteiten voor jong en oud en hier is het altijd gezellig om een toertje te doen met de billenkar of met de kinderen een zandkasteel te bouwen. Ben je een ijsjesliefhebber of wil je genieten van de beste garnaalkroketten of visgerechten? Dan ben in Knokke badstad aan het goede adres!   

Knokke-Zoute en Knokke-Heist waar mensen gelukkiger zijn!

In Knokke-Heist en Knokke-Zoute zijn de bewoners en tweedeverblijvers opvallend gelukkig en genieten intenser van het goede leven en de gezonde lucht aan zee. Wie geregeld in Knokke-Heist en Knokke-Zoute komt, spreekt van een gevoel van thuiskomen. De bewoners en tweedeverblijvers hebben hier allemaal het gevoel dat ze met vakantie zijn in eigen land. Interessant om te weten is dat maar liefst 96% Belgen zijn die hier vertoeven!

Knokke-Zoute en Knokke-Heist shoppen, fijn dineren en kunst.

In Knokke-Heist en Knokke-Zoute vinden de bewoners en tweedeverblijvers alle voordelen van een grote stad: veiligheid, een ruim aanbod van ca. 500 winkels en restaurants, meer dan 100 kunstgaleries, allerhande vormen van sportaccommodatie, wandel- en fietspaden, zowel voor families met hun kinderen als voor ouderen Alles draait hier en dat komt ten goede aan iedereen.

Knokke badplaatsen

Er zijn vijf badplaatsen, nl. Heist, Duinbergen, Albert-Plage, Knokke en het Zoute. 

Wordt verwacht in Knokke-Heist

Het nieuwe casino komt er met hotelstructuur en congresruimte. 

In Heist ligt straks het community house op tafel.

Op het Heldenplein wordt een realisatie van Neutelings-Riedijk opgezet, de architecten die in Antwerpen het MAS hebben ontworpen. 

De zeedijk wordt uitgebreid en dat zal voor een nieuwe impact zorgen met een nieuwe uitgaansbuurt. 

Er komt een gloednieuwe bowling naast het zwembad Lakefront.

Golfliefhebber?

Het tweede golfterrein aan Duinenwater werd intussen goedgekeurd en daar wordt binnenkort werk van gemaakt. Het schitterende woonproject Duinenwater wordt verder afgewerkt.

Als slot voor natuurliefhebbers, goed om te weten: in Knokke steunen ze de zwaluwnesten en een studie over de bijen.

 

Nog vragen of Knokke nieuws? Deze mag je mailen naar info@knokkevakantie.be