Cultuur, sport en ontspanning Frank Vanleenhove, Belgisch kampioen windsurfen...

Knokke-Heist is een trekpleister voor watersporters en ook bij jongeren te danken aan Frank Vanleenhove. Werd Belgisch kampioen windsurfen en bracht vanuit Biarritz de eerste surfplanken mee.

Na de oprichting van de vzw Surfers Paradise opende Vanleenhove in 2012 Lakeside Paradise, een watersportcentrum met jeugdherberg en restaurant op de voormalige zandwinningsput De Cloedt.

Waterskiërs en wakeboarders kunnen er gebruikmaken van een milieuvriendelijke kabelbaan. Hij ijvert ook voor de opening van een nieuw wavepark, naast Lakeside Paradise.

Lakeside Paradise is een watersportcentrum. Hier beoefen je op een grote waterplas allerlei watersporten. Aan de ene kant van de plas bevindt zich een kabelbaan waar men kan wakeboarden/waterskiën/wakeskaten of kneeboarden, aan de andere kant is er ruimte voor zachte waterrecreatie zoals windsurfen, Stand Up Paddle Boarden, kajakpolo en Lakeside Games (Splash of the titans). Aan het terras grenst een strandje waar hangmatten, strandstoelen, zitzakken en een reuzetrampoline.
In het “Cuis Inn” Restaurant eet je steeds lekker à la carte. Hapjes, speciale wensen en een BBQ.  

Mail : info@lakesideparadise.be
Tel. +32 (0)50 60 60 35