Social media routes wijzen de weg in Knokke-Heist: 5 wandel- en fietsroutes 

Maar liefst vijf wandel- en fietsroutes gebaseerd op alom gekende sociale media nemen je mee langs de interessantste plaatsen voor op jouw favoriete platform. Met nog 2 nieuwe wandel- en fietsroutes kan je de gemeente van een andere kant leren kennen. Je keert sowieso naar huis met heel wat foto’s en video’s voor je sociale media...Ontdek alle routes hieronder en haal jouw gratis routeplan op bij Toerisme Knokke-Heist (Zeedijk 660 of Pannenstraat 138).

  • Zo toont de Instagram-route je de meest fotogenieke plekjes van de gemeente. De Instagram-route van Knokke-Heist leidt je naar de vrolijkste en meest fotogenieke plekjes. De route is 7 km lang en kan je afleggen met de fiets, te voet of met een golfkar. De route kreeg een update met splinternieuwe instagrammable haltes! 
  • De TikTok-route neemt je mee op een avontuurlijke tocht met allerlei ‘challenges’. De TikTok-route van Knokke-Heist is er voor het hele gezin. Fiets 18 km en ontdek de 13 haltes, waaronder 2 nieuwe challenges! Show je beste TikTok-moves, test onze challenges en maak leuke foto's.
  • De LinkedIn-route dieper in op het rijke ondernemersverleden en -heden van Knokke-Heist. Ontdek de LinkedIn-fietsroute van Knokke-Heist. Deze tocht van 20 km is een must voor iedereen met ondernemersbloed of mensen die geïnteresseerd zijn in de petites histoires van de rich & famous.
  • De Strava-route is er voor iedereen die ook houdt van een sportieve uitdaging. Knokke-Heist heeft een groot hart voor wielrennen en Strava. In september ontvangt Knokke-Heist het WK Wielrennen! In aanloop daarvan lanceert de gemeente via Strava een uniek parcours in de vorm van een hartje. Strava blijft een van de meest populaire fietsplatformen waar je routes kan plannen en delen, sportprestaties kan bijhouden en vergelijken met anderen. De volledige rit van 70 km leidt je langs de mooiste plekjes van Knokke-Heist en van de streek. Het Strava-account van Knokke-Heist wordt constant aangevuld met nieuwe routes, dus ga zeker geregeld een kijkje nemen voor een nieuwe uitdaging.
  • De Snapchat-route zorgt voor een leuke tocht langs de opvallendste speelse kunstwerken aan de kustlijn en daarbuiten. Met behulp van leuke filters op Snapchat maak je op een leuke manier kennis met kunst in Knokke-Heist! De Snapchat-route brengt je namelijk langs de meest kunstzinnige plekjes van de badplaats. Leuk voor het hele gezin! Dit parcours kan je te voet, met de fiets of step afleggen. 

Knokke-Heist creëerde voor iedere route ook een Spotify playlist met aangepaste muziek. Zo kan je ook op je eentje de routes intens beleven.

Meer info: sociale media routes

Terug naar NIEUWS