Knokke-Heist webshop

Toerisme Knokke-Heist lanceerde sinds kort een eigen webshop vol leuke hebbedingen in ware Knokke-Heist stijl. Van stijlvolle gepersonaliseerde Knokke-Heist gadgets en interessante boeken tot een divers aanbod aan wandel- en fietskaarten. Kortom: in de My Knokke-Heist webshop vind je voor iedereen een geschikt en origineel geschenk met steeds dat vleugje Knokke-Heist. Ideaal voor wie zijn verblijf zorgvuldig wil voorbereiden of voor wie wil nagenieten van zijn tripje Knokke-Heist en een stukje vakantiegevoel mee naar huis wil nemen.  

MERCHANDISE

Met deze stijlvolle en praktische gepersonaliseerde gadgets lijkt Knokke-Heist nooit ver weg. Je kan het uitgebreide assortiment aan merchandising online bestellen vanuit je eigen woonkamer en zelfs aan huis laten leveren door de post. Het is ook steeds mogelijk om jouw bestelling ter plaatsein de toerismekantoren op te halen. Van een uitstekende service gesproken!

WANDEL- EN FIETSKAARTEN

Geen betere manier om een stad of streek te leren kennen dan te voet per fiets. Bij Toerisme Knokke-Heist verkopen wij ook verschillende wandel- en fietskaarten uit onze streek. Netwerken van op eigen grondgebied tot De Panne, het Brugse Ommeland of tot bij de Noorderburen. Daarnaast ook specifiek uitgestippelde routes met zowel korte als lange afstanden. 

BOEKEN

In ons gamma bevinden zich ook verschillende interessante boeken over Knokke-Heist of de streek. Van architecturale en natuurlijke boeken tot geschiedenisboeken, strips, ... Noem maar op. Heel wat interessante leeslectuur dus en ideaal als geschenk voor zowel jong als oud.

NIEUW: MONOPOLY K-H

De Knokke-Heist editie van het wereldberoemde Monopoly bordspel is er!
Deze editie neemt je mee naar al het moois dat Knokke-Heist te bieden heeft. Kom snel jouw bordspel claimen bij onze infokantoren in Knokke (Zeedijk 660) of in Heist (Pannenstraat 138). Ook online kan je hem aankopen via onze webshop