Reiskoffers & handbagages bij Vanvooren, Lippenslaan 38, Knokke-Heist

Interesse in toonaangevende merken van reisbagages en elegante handbagages? Vanvooren presenteert in zijn ruime winkel de nieuwste reiskoffers.

Vanvooren: "Het interieur van de nieuwe reiskoffers is vakkundig ingericht met de nieuwste esthetische en organisatorische kenmerken, zoals bijvoorbeeld de voering met een in reliëf gemaakt ruitpatroon dat het unieke buitenpatroon aanvult. Samsonite's nieuwste generatie CURV koffers zijn lichtgewicht en duurzaam. Onze klanten willen graag lichte koffers en handbagages, eenvoudiger om mee te nemen op het vliegtuig en om te wandelen in de stad naar het hotel. Zoals bijvoorbeeld de Cosmolite van Samsonite, een stevige lichtgewichtkoffer een de Short-Lite, een soepele en lichtere rolkoffer.

TSA sluitingen bij Samsonite reiskoffers

Vanvooren is de specialist in alle Samsonite reiskoffers. De nieuwste bagages  zijn voorzien van geïntegreerd TSA sluitingen en verkrijgbaar in meerdere kleuren. Bezoek vrijblijvend de winkel van VANVOOREN in het begin van de Lippenslaan als je Knokke binnenrijdt en ontdek zelf zijn zeer ruime keuze.

REISKOFFERS VANVOOREN, Lippenslaan 38 te Knokke. Tel. 050 / 60 23 47-

Terug naar KnokkeVakantie.be